Pravý kaviár z jesetera

 
760
505017605050

Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem

     
  • SIBIRIADA 50g sklo Akce Kód: BNG050L
    Skladem ihned - Legerova 47
    Obsah balení:

    Pravý černý  kaviár z jesetera (Acipenser Baerii x Naccarii) 2.jakost

    Čistá hmotnost: 50 g
    trvanlivost až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C

    850 Kč (–11 %)
    760 Kč
       
    Výrobce: Caviar House Lemberg
  • russischerstoer glas open 1 Akce Kód: GUG050L
    Skladem ihned - Legerova 47
    Obsah balení:

    Pravý černý MALOSSOL kaviár z jesetera (Acipenser gieldenstaedtii )

    Čistá hmotnost: 50 g
    trvanlivost až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C

     


    1 690 Kč
       
    Výrobce: Caviar House Lemberg
  • amur royal glas open Kód: SDG050L
    Skladem ihned - Legerova 47
    Obsah balení:

    Pravý černý kaviár z jesetera Huso Hybrid - jikry jsou z křížence vyzy malé a jesetera amurského

    (Acipenser schrenkii x Huso dauricus )

    Čistá hmotnost: 50 g
    trvanlivost až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C


    1 700 Kč
       
    Výrobce: Caviar House Lemberg
  •  
  • sdd050l n17 Kód: SDD125L
    Skladem ihned - Legerova 47
    Obsah balení:

    Pravý černý MALOSSOL kaviár z jesetera (Acipenser schrenkii x Huso dauricus )

    Čistá hmotnost: 125 g
    trvanlivost až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C


    4 425 Kč
       
    Výrobce: Caviar House Lemberg
  • russ 100g open flat 2 Novinka Akce Kód: GUD125L
    Skladem ihned - Legerova 47
    Obsah balení:

    Pravý černý MALOSSOL kaviár z jesetera (Acipenser gieldenstaedtii )

    Čistá hmotnost: 125 g
    trvanlivost až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C


    4 425 Kč
       
    Výrobce: Caviar House Lemberg
  • hug050l 300 Kód: HUG050L
    Vyprodáno
    Obsah balení:

    MALOSSOL

    Čistá hmotnost: 50 g
    trvanlivost až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C

    Složení: kaviár Beluga (HUSO HUSO) ,sůl,E285


    5 050 Kč
    Výrobce: Caviar House Lemberg

Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.