Pravý kaviár z jesetera

 
1160
4475111604475

Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem

     
  • bag050l 50g new glass ss 1 Tip Kód: BAG050L
    Skladem ihned - Legerova 47
    Obsah balení:

    Pravý černý kaviár z jesetera SIBIŘSKÉHO (Acipenser baerii ) MALOSSOL

    Čistá hmotnost: 50 g
    trvanlivost až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C

    1 160 Kč
       
    Výrobce: Caviar House Lemberg
  • 50g glas blanko Kód: 252
    Skladem ihned - Legerova 47
    Obsah balení:

    Pravý černý kaviár z jesetera (Acipenser schrenkii  )

    Čistá hmotnost: 50 g
    trvanlivost až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C

    1 598 Kč
       
  • ar 50g glass Kód: SDG050L
    Skladem ihned - Legerova 47
    Obsah balení:

    Pravý černý kaviár z jesetera (Acipenser schrenkii x Huso dauricus )

    Čistá hmotnost: 50 g
    trvanlivost až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C

    1 700 Kč
       
  •  
  • gug050 new Kód: GUG050L
    Skladem ihned - Legerova 47
    Obsah balení:

    Pravý černý MALOSSOL kaviár z jesetera (Acipenser gieldenstaedtii )

    Čistá hmotnost: 50 g
    trvanlivost až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C

     

    2 050 Kč
       
  • hug050l 300 Kód: HUG050L
    Vyprodáno
    Obsah balení:

    MALOSSOL

    Čistá hmotnost: 50 g
    trvanlivost až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C

    Složení: kaviár Beluga (HUSO HUSO) ,sůl,E285

    4 050 Kč
    Výrobce: Caviar House Lemberg
  • kaviar z jesetera akvakultury 200 g sibiriada Kód: SDD125L
    Skladem ihned - Legerova 47
    Obsah balení:

    Pravý černý MALOSSOL kaviár z jesetera (Acipenser schrenkii x Huso dauricus )

    Čistá hmotnost: 125 g
    trvanlivost až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C

    4 425 Kč
       
  •  
  • russ 100g open flat 2 Novinka Kód: 249
    Skladem ihned - Legerova 47
    Obsah balení:

    Pravý černý MALOSSOL kaviár z jesetera (Acipenser gieldenstaedtii )

    Čistá hmotnost: 125 g
    trvanlivost až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C

    4 475 Kč
       

Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.