Akce Efekt lupa
 

Kaviár z jesetera Amur Royal , MALOSSOL 100g

 

 

Obsah balení: Pravý kaviár Amur Royal (Acipenser schrenkii x Huso dauricus )
Čistá hmotnost: 100g

Trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C 

Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 3 300 Kč
Ušetříte 660 Kč (–20 %)
2 640 Kč
Kategorie Amur Royal
Položka byla vyprodána...
 

Popis produktu: Výrobek z rybích jiker.

Amur Royal kaviár nejen svým vzhledem, ale i chuťovými vlastnostmi je nejblíže vzácnému kaviáru beluga. Zvláště hrubozrnný a nejjemnější kaviár z jesetera Amur Royal má bohatou a vyváženou chuť, která potěší gurmány po celém světě. Velká vejce o průměru tři až čtyři milimetry mají nejtenčí skořápku s tmavým sametovým leskem, pod kterým se skrývá jemná krémová textura. O zvláštní ušlechtilosti této odrůdy svědčí také charakteristická tmavě jantarová barva a decentní aroma.

Amur Royal kaviár je výsledkem křížení kaluga (lat. Huso dauricus) s jeseterem amurským (lat. Acipenser schrenckii). Tento unikátní produkt je cenově atraktivní alternativou ke vzácnému jeseterovému kaviáru. Kaviár se podává jako samostatné občerstvení, stejně jako na sušenkách, s tenkými plátky bagety nebo s palačinkami. Při plánování recepcí nebo večírků v evropských zemích má jeden host nárok na 1 unci kaviáru – to je přibližně 30 gramů produktu.

Kaviár se podává ve skleněné nebo porcelánové misce se lžičkou ze stejného materiálu nebo perleti. Nejlépe chutná vychlazený kaviár, proto se kaviárová miska pokládá na led. Kaviár Amur Royal je ideální pro všechny milovníky kaviáru - jako dárek nebo pro nezapomenutelné chvíle s přáteli.

Kaviár z jesetera je přírodní produkt, takže barva se může lišit.

Složení: jeseterový kaviár (Acipenser schrenkii x Huso dauricus ), sůl, E285

Alergeny: ryby

Podmínky skladování: Skladovat v teplotách od 0°C do 4°C

Balení: plech 100g

Výživové  údaje  na 100g
 Energetická hodnota
 1184kJ/ 283kcal.
 Tuky
19,1g
 z toho nasycené  mastné kyseliny
 5,1g
 Sacharidy
 1,0g
 z toho cukry
 0,0g
 Bílkoviny
 27,6g
 Sůl
 3,5g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: