Hodnocení obchodu

4,9 143 hodnocení
Přidat hodnocení
5
138x
4
2x
3
0x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Martin | 27.5.2020
ochota, spolehlivost , skvělé zboží
MP Avatar autora Mirek Pitrocha | 22.5.2020
Spokojen....
TG Avatar autora Tetyana Goncharenko | 11.5.2020
Супер продукт! Очень качественный! Спасибо большое!
P Avatar autora Petr | 2.5.2020
Vše perfektní, doporučuji
VS Avatar autora Viktoriia Solomko | 27.4.2020
Rozhodne doporučuji
VB Avatar autora Vera Blahova | 27.4.2020
Rychlé vyřízení objednávky.
KV Avatar autora Kocourek Vladan | 26.4.2020
Rychlost, příjemné jednání, kvalitní produkty. Doporučuji všem!
M Avatar autora Monika | 24.4.2020
Naprostá spokojenost - oceňuji rychlé dodání, (v neděli objednáno, v pondělí dopoledne doručeno) i pestrost produktů na výběr (včetně různých velikostí balení).
ZH Avatar autora Zdeňka Houdková | 24.4.2020
Vše v naprostém pořádku, rychlá reakce a ještě týž den jsem měla zboží doma. Všechny produkty jsou výborné, kupuji opakovaně. Super
LT Avatar autora Ludmila Tarnavska | 21.4.2020
S obchodem jsem velmi spokojena. Objednávku vyřídili rychle, zboží dorazilo pečlivě zabalené a kvalita produktů velmi dobrá. Mohu jen doporučit.
BB Avatar autora Blanka Babková | 20.4.2020
Je to dárek, takže kvalitu produktu nemůžu hodnotit, ale co se týče servisu, tak super. Objednala jsem v půlnoci a druhý den v poledne mi přinesl balíček osobně pracovník obchodu. Perfektní!
T Avatar autora Tomas | 18.4.2020
nic moc, v makru lepsi
YD Avatar autora Yan Doroshenko | 13.4.2020
Skvely kaviar, perfektni servis.
O Avatar autora Ondrej | 13.4.2020
Jednoduše skvělé
P Avatar autora Pamela P. | 7.4.2020
Lemberg Caviar made me fall in love with caviar! Response time is very quick and my requests were accommodated. Five star service rating for the crew! Would highly recommend to anyone!
AA Avatar autora Alena Amelyanenka | 7.4.2020
Perfektní kaviár , perfektní servis. Doporučuji !
MT Avatar autora Miroslav Theisinger | 21.3.2020
Co dodat. Ochutnejte a sami řeknete, že je to mňamka..Spokojenost
JS Avatar autora Jan Stříteský | 11.3.2020
Jsem velice spokojen s tímto obchodem.
AP Avatar autora Adam Plachy | 8.3.2020
Skvely obchod s ruskymi specialitami. Mohu doporucit!
SI Avatar autora Světlana Ilina | 3.3.2020
Ano, Děkují pekně . Jsem velmi spokojená

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 144

Při prohlížení těchto internetových stránek zpracovává obchodní společnost Caviar House Lemberg s.r.o., IČ: 24270229 Vaše osobní údaje, včetně cookies, za účelem hodnocení návštěvnosti webu a tvorby souvisejících statistik. Více informací o zpracování Vašich osobních údajů a Vašich právech zde