Dárkový box s jeseterovým kaviárem Osietra 100g & Sibiřský jeseter 100g
Obsah balení:
- 1x Jeseterový kaviár Osietra 100g
- 1x Kaviár z jesetera Sibiřského (Baerii) 100g
- 2x Lžíce na kaviár
- 1x Dárkový box
trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C
Podmínky skladování: Skladovat v teplotách od 0°C do 4°C
Detailní popis produktu
Kaviár z jesetera Sibiřského (Baerii) 100g | ||||||||||||||||
Složení:jikry z jesetera sibiřského (lat. Acipenser BAERII), jedlá sůl, E285 |
||||||||||||||||
Výrazné aroma kaviáru sibiřského jesetera v kombinaci s jeho jemnou texturou je jen malou částí jeho předností. Tato pochoutka se vyznačuje středně velkými jikry o průměru 1,5 až 2 mm a sytou barvou od tmavě šedé po modročernou, takže působí příjemným vizuálním dojmem, ale přesto je nejdůležitější předností této odrůdy její úžasné chuť. kaviár MALOSSOL má 35 gramů na kg. Bezesporu bestseller. |
||||||||||||||||
Jeseter sibiřský (Acipencer baerii) patří mezi druhy z čeledi jeseterovitých. Váha dospělé ryby se pohybuje v rozmezí 20-25 kg. Při chovu jesetera sibiřského v akvakultuře se proces získávání kaviáru výrazně zrychlil: Samice se začínají třít ve věku 7-8 let, jeseter sibiřský se tře ne více než jednou za 4 roky. Nejcennější jsou mořské plody získané od jedinců ve věku 18-20 let. Množství kaviáru je velmi velké a činí 1/6, 1/5 hmotnosti ryby; počet jiker ve velkých rybách proto může dosáhnout několika milionů.
|
|
|
||||||||||||||
Kaviár z jesetera Osietra 100g | ||||||||||||||||
složení: jikry z jesetera osietra (lat. Acipenser gueldenstaedtii), jedlá sůl, E285 |
||||||||||||||||
Kaviár Osietra je jednou z nejdražších a nejvyhledávanějších delikates na světě, znakem vytříbené chuti a skutečně exkluzivním produktem. Barva jeho vajec se liší od tmavě hnědé po šedočernou se zlatým odstínem. Tato odrůda kaviáru se vyznačuje výraznou ořechovou chutí a bohatým aroma. Velikost zrna se pohybuje od 1,5 mm do 2,00 mm. |
||||||||||||||||
Osietra neboli ruský jeseter (lat. Acipenser gueldenstaedtii) je ryba z čeledi jeseterovitých, která se přirozeně dostává do řek z moře pouze za účelem tření. Většina samic se tře ve věku 8-10 let každé čtyři nebo pět let. Průměrná váha ryby je asi 12 kg. Na začátku 20. století byl v Rusku rozšířen jeseter ruský, odtud jeho název. Byl to ruský jeseter, kdo v roce 1955 zahájil komerční chov jeseterů, protože ruský kaviár jesetera se vyznačuje mimořádnou gastronomickou hodnotou a mimořádně vysokou kvalitou. Mnoho odborníků jej řadí ještě výše než kaviár z jesetera beluga, i když zrno Osietry je jemnější a má pružnější skořápku. |
|
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.