Sladké bramborové lupínky se šlehaným kozím sýrem a kaviárem

Jednoduché, elegantní a strašně hodí k oslavě , opravdu jedná se o ideální předkrm pro slavnostní den!

Potřebujeme:

  • 2 sladké brambory *, velmi tenké plátky (asi 1/8 "silné)
  • 2 lžíce arašídového oleje
  • mořská sůl
  • cca 115g. rozdrcený kozí sýr
  • cca 90 g. smetanový sýr, pokojová teplota
  • 1 čajová lžička mléka
  • 1 lžička čerstvých tymiánových listů
  • 1 polévkovou lžící nasekané pažitky a další na servírování
  • 30g kaviáru

Jak na to:

Předehřejte troubu na 275 ° F. Linka dvě pečící plechy s hliníkovou fólií. Fólie lehce kartáčujte olejem. Umístěte plátky sladkého bramboru na plechy do jedné vrstvy a lehce kartáčujte olejem. Pečeme do stavu chips (cca 30min-hodinku).Pak přeneste do papírových utěrek a posypeme mořskou solí.

Pak ve malé mísce nebo pomoci mixeru, spojte kozí sýr, smetanový sýr, mléko a byliny až do hladké a krémové textury.

Podávejte špičkové sladké bramborové chipsy s kremovém dessingem a kaviárem.