Trnečka: Pstruh lososovitý uzený studeným kouřem Na Řepě - min. 100g

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený studeným kouřem. 

  • Pstruh je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování.
  • Pstruh uzený studeným kouřem (do 19 °C) po dobu 48 hodin.

Gramáž produktu je 100-110 g/ ks. 

Aktuální trvanlivost do: 07.11.2024

 

159 Kč
Dostupnost: Skladem ihned - Legerova 47
Kód: 2400
Trnečka: Pstruh lososovitý uzený studeným kouřem Na Řepě - min. 100g

Detailní popis produktu

Směs červené řepy, ginu a dalšího koření dodává rybě jedinečnou a velice typickou zemitou chuť. Ryba se marinuje po dobu několika hodin z toho důvodu, aby byla zachována její původní uzená chuť a marinace dodala pouze další chuťovou linku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: