Tip Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Imperial 50g

 

Obsah balení: Pravý kaviár Imperial

Imperial kaviár je výsledkem křížení Kalugy (lat. Huso dauricus) s jeseterem amurským (lat. Acipenser schrenckii)

Čistá hmotnost: 50 g

Trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C

Dostupnost Skladem ihned - Legerova 47
2 790 Kč
   
Kategorie Pravý kaviár z jesetera
 

Popis produktu: Výrobek z rybích jiker.

Obecně se uznává, že čím je kaviár z jesetera světlejší, tím je ceněn výše. Lemberg Imperial Caviar se vyznačuje nejen svou jedinečnou světlou barvou, ale také svou jedinečnou vyváženou chutí a jemnou krémovou texturou. Velká vejce o průměru 2,8 až 3,5 milimetru mají nejtenčí skořápku. O zvláštní ušlechtilosti této odrůdy svědčí také její charakteristická světle jantarová barva a omezené aroma.

Imperial kaviár je výsledkem křížení Kalugy (latinsky Huso dauricus) s jeseterem amurským (latinsky Acipenser schrenckii). Tento exkluzivní produkt je atraktivní alternativou k vzácnému kaviáru beluga.

Kaviár se podává jako nezávislé občerstvení, stejně jako na sušenky, s tenkými plátky bagety nebo s palačinkami. Při plánování recepcí nebo večírků v evropských zemích se spoléhá na 1 unci kaviáru na hosta - to je asi 30 gramů produktu. Kaviár se podává ve skleněné nebo porcelánové míse se lžící ze stejného materiálu nebo z perleti. Chlazený kaviár je nejchutnější ze všech, takže jídlo s kaviárem je položeno na led.

Imperial kaviár je ideální pro obzvláště sofistikované milovníky kaviáru - jako dárek nebo pro nezapomenutelné chvíle s přáteli.

Světlý kaviár je nejvzácnější a nejcennější - množství zboží je omezené!

Složení: jeseterový kaviár (lat. Huso dauricus xAcipenser schrenckii), sůl, E285

Alergeny: ryby

Podmínky skladování: skladovat v teplotách od 0°C do 4°C

 Balení: sklo 50g

Výživové  údaje  na 100g
 Energetická hodnota
 1184 kJ/283 kcal.
 Tuky
19,1g
 z toho nasycené   mastné kyseliny
 5,1g
 Sacharidy
 1,0g
 z toho cukry
 0,0g
 Bílkoviny
 27,6g
 Sůl
 3,5g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: