Dárkový box s jeseterovým kaviárem Amur Royal 500g
Obsah balení:
- 1x Jeseterový kaviár Amur Royal 500g
- 2x Lžíce na kaviár
- 1x Dárkový box
Trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě od 0°C do 4°C
Podmínky skladování: Skladovat v teplotách od 0°C do 4°C
Detailní popis produktu
Popis produktu: Výrobek z rybích jiker.
Amur Royal kaviár nejen svým vzhledem, ale i chuťovými vlastnostmi je nejblíže vzácnému kaviáru beluga. Zvláště hrubozrnný a nejjemnější kaviár z jesetera Amur Royal má bohatou a vyváženou chuť, která potěší gurmány po celém světě. Velká vejce o průměru tři až čtyři milimetry mají nejtenčí skořápku s tmavým sametovým leskem, pod kterým se skrývá jemná krémová textura. O zvláštní ušlechtilosti této odrůdy svědčí také charakteristická tmavě jantarová barva a decentní aroma.
Amur Royal kaviár je výsledkem křížení kaluga (lat. Huso dauricus) s jeseterem amurským (lat. Acipenser schrenckii). Tento unikátní produkt je cenově atraktivní alternativou ke vzácnému jeseterovému kaviáru. Kaviár se podává jako samostatné občerstvení, stejně jako na sušenkách, s tenkými plátky bagety nebo s palačinkami. Při plánování recepcí nebo večírků v evropských zemích má jeden host nárok na 1 unci kaviáru – to je přibližně 30 gramů produktu.
Kaviár se podává ve skleněné nebo porcelánové misce se lžičkou ze stejného materiálu nebo perleti. Nejlépe chutná vychlazený kaviár, proto se kaviárová miska pokládá na led. Kaviár Amur Royal je ideální pro všechny milovníky kaviáru - jako dárek nebo pro nezapomenutelné chvíle s přáteli. Kaviár z jesetera je přírodní produkt, takže barva se může lišit.
Složení: Kaviár Amur Royal (Acipenser schrenkii x Huso dauricus), jedlá sůl, E285
Alergeny: Ryby
Podmínky skladování: Skladovat v teplotách od 0°C do 6°C
Trvanlivost: 3 až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C
Balení: Plech 250g
Energetická hodnota
|
1085 kJ/ 259kcal.
|
Tuky
|
15,5g
|
z toho nasycené mastné kyseliny
|
2,8g
|
Sacharidy
|
4g
|
z toho cukry
|
0,2g
|
Bílkoviny
|
26,1g
|
Sůl
|
2,2g
|
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.